Terug naar overzicht

Op zoek naar originele Dansdromen

Flyer Jouw Dansdroom 2017
Flyer Jouw Dansdroom 2017

Wij zijn op zoek naar mensen of organisaties die een dansdroom hebben. Met het initiatief Jouw Dansdroom willen wij Zeeuwen met zo’n dansdroom, in de gelegenheid stellen deze droom werkelijkheid te laten worden.

Voor wie?

Iedereen, jong en oud, kan een dansdroom inzenden. Niet alléén beoefenaars of liefhebbers van dans worden van harte uitgenodigd te reageren. Wij zouden bijvoorbeeld ook graag inzendingen uit een hele andere ‘tak van sport’ ontvangen, zoals een toneelvereniging die misschien wel eens een musical willen neerzetten of een winkel die met dans een speciale opening wil realiseren.

Deelnemen

Alle dansdromen kunnen schriftelijk via e-mail worden opgestuurd naar Stichting DanZee: dansdroom@dezb.nl. Dit kan uiterlijk tot 15 juli 2017. Daarna kiest een professionele jury uit alle inzendingen de meest originele, aansprekende & sprankelende droom. De inzender hiervan krijgt naast professioneel advies ook een budget om de droom te helpen waar te maken. Alle inzenders worden persoonlijk over de uitslag op de hoogte gebracht.

Wedstrijdrichtlijnen

- Jouw Dansdroom is een initiatief van Stichting DanZee en wordt uitgevoerd i.s.m. ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.
- Alle soorten dansdromen zijn welkom: groot, klein, voor jezelf of juist voor anderen. Bijzondere, unieke, innovatieve en vooruitstrevende dansdromen hebben vaak wel een streepje voor.
- Een onafhankelijke jury, onder leiding van Cisca van Dijk, kiest de winnende dansdroom. Deze jury streeft ernaar de besluitvorming zo eerlijk mogelijk te laten verlopen.
- De winnaar bepaalt samen met een afgevaardigde van Stichting DanZee en ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland hoe en wanneer de gewonnen dansdroom zal worden uitgevoerd.
- Stichting DanZee en ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland hebben het recht om beeldmateriaal van de uitvoering van de dansdroom te laten maken en gebruiken voor eigen doeleinden (zoals publicatie op social media en website).
- Alleen inzendingen die wij in de periode 22 mei t/m 14 juli 2017 mogen ontvangen zijn geldig.
- Alle inzenders worden persoonlijk op de hoogte gebracht van de uitslag.
- Deelname is alleen mogelijk voor inwoners van de Provincie Zeeland (uit Zeeland afkomstige studenten die tijdelijk elders op kamers wonen, mogen wel deelnemen).
- De dansdroom wordt bij voorkeur in Zeeland uitgevoerd.
- Er is een bescheiden budget van € 2000,- beschikbaar. In overleg kunnen wij als organisatie meewerken aan subsidie- of sponsoraanvragen om dit budget te vergroten.
- Verzoeken om puur financiële bijdragen voor een voorstelling worden niet gehonoreerd.

Jouw Dansdroom 2015 & 2016

Het is de derde keer op rij dat dit initiatief door ons wordt georganiseerd. Eerdere winnaars waren het AZC Goes (winnaar 2015) en Zorgcentrum De Molenhof in Zaamslag (winnaar 2016), waar dankzij Jouw Dansdroom hele mooie dansprojecten met de bewoners konden worden uitgevoerd.

Tweet 0 keer gedeeld op Twitter