Terug naar overzicht

Inschrijven voor Dansdroomtraject 155

fotografie: Tarona Leonora

Wil jij in het voorprogramma dansen van 155, hét danscollectief dat de meest waanzinnige theatervoorstellingen maakt door dans, video en komedie op unieke wijze te combineren? Dat kan door mee te doen aan Dansdroom Zeeland! Dan krijg je les van 2 dansers/choreografen van 155 en werk je in drie repetitiedagen toe naar een korte voorstelling die 8 maart als voorprogramma bij de voorstelling van 155 in het CCXL Theater in Vlissingen wordt opgevoerd.

155 heeft als iLL Skill Squad nationale bekendheid gekregen door hun verbluffende tv optreden in ‘Holland’s Got Talent’ enige jaren geleden. Daarna hebben ze een daverend debuut gemaakt in de theaterwereld, dansten ze het dak eraf op Lowlands, de Nederlandse Dansdagen en werden ze bekroond met de eerste André Gingras Award. In samenwerking met Theatergroep DOX maken ze wervelende dansvoorstellingen met veel salto’s, toffe visuals, zieke breakdancemoves en vette routines.

VOOR WIE

Dansers in de leeftijd 12 t/m 18 jaar met enige hiphop, jazz of streetdance-ervaring. Je moet vooral graag uitdagingen aan durven gaan. Dan beloven wij jou dé danservaring van je leven!

WANNEER/WAAR

repetities:

  • 25 februari 10-17u in de danszaal van het Omnium in Goes
  • 1 maart 10-17u in de danszaal van Bodyline in Terneuzen
  • 2 maart 10-17u in de danszaal van het Omnium in Goes
  • 8 maart 16-18u in het CCXL Theater in Vlissingen

voorstelling:

  • 8 maart ’17 om 20.00u in het CCXL theater in Vlissingen

KOSTEN

€ 85,- (inclusief lunch op de repetitiedagen en diner + toegangsticket t.w.v. € 18,50 voor het hoofdprogramma: de voorstelling van 155)

INSCHRIJVEN 

Inschrijfformulier Dansdroom bij 155

Tweet 0 keer gedeeld op Twitter