Terug naar overzicht

Wees welkom bij de eindpresentatie van de cursus 'Mag ik deze dans van U'

Dat leeftijd of fysieke gesteldheid het beleven van dansplezier niet in de weg hoeft te staan, blijkt wel uit het enthousiasme van de groep cursisten dat deelneemt aan het inclusiedans-project ‘Mag ik deze dans van u’. En dat enthousiasme presenteren ze graag aan publiek op 22 april van 14.00-16.00u in activiteitencentrum het Stropievat in Zaamslag. Iedere geïnteresseerde is - na aanmelding - van harte welkom.

Inclusiedans is een dansvorm waar dansers met en zonder fysieke beperking samen dansen. Iedereen danst volgens zijn eigen mogelijkheden en de combinatie van mensen met en zonder beperking leidt tot een bijzonder nieuw contact. Met dans en met elkaar. Het project ‘Mag ik deze dans van u’ is een initiatief van Stichting DanZee i.s.m. ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.

22 april wordt er onder andere een korte film vertoond, die een mooi inkijkje geeft in het repetitieproces zoals de cursisten dat gedurende acht weken hebben meegemaakt. Daarnaast geven enkele cursisten een korte live presentatie van het geleerde en is er een gezellige nazit met een hapje en een drankje. Wie erbij wil zijn kan dat tot 21 april kenbaar maken door te mailen naar dansdroom@dezb.nl. 

Tweet 0 keer gedeeld op Twitter